FAQ

De ce membru PJIMM BACAU?
Pentru ca reusita firmei dumneavoastra, depinde de accesul prompt la informatie, consultanta specializata, pregatirea personalului si a conducerii, sustinerea intereselor firmei, servicii pe care Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Bacau poate sa vi le ofere In cel mai scurt timp posibil.

Cine poate deveni membru al PJIMM Bacau?
Intreprinderi mici si mijlocii cu capital majoritar privat, infiintate in conformitate cu legislatia.

Avantajele membrilor PJIMM Bacau:

Sa beneficieze de sprijin, asistenta si indrumare in activitatea economica, de productie etc., corespunzator cu obiectul sau domeniul de activitate;
Sa primeasca informatiile de care dispune PJIMM, referitoare la problemele comerciale, financiare, bancare, valutare, fiscale, vamale, juridice, marketing, manageriale, tehnice, tehnologice si in alte domenii de activitate.
Sa fie aparat impotriva concurentei neloiale si impotriva abuzurilor administrative si sindicale.
Sa primeasca publicatiile editate de Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii
Sa beneficieze de programele de pregatire, de serviciile cluburilor, bazelor sportive si altor tipuri de activitati organizate de CNIPMMR
Sa participe la expozitii, targuri si orice alte manifestari organizate de consiliu in tara si in strainatate.
Sa primeasca asistenta juridica, economica, tehnica, financiara, comerciala si in alte domenii de activitate de la persoanele de specialitate din cadrul PJIMM.
Sa primeasca asistenta juridica in litigiile cu parteneri straini.
Sa aleaga si sa fie ales in organismele de conducere.
Lansarea unui nou serviciu pentru IMM-uri: Seminarii de specializare
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) lanseaza seria de seminarii nationale de specializare pentru IMM-uri In domeniile dreptului comercial, relatiilor de munca si relatiilor industriale, care vor fi organizate lunar, In parteneriat cu portalul de solutii si servicii pentru IMM-uri www.immromania.ro.

Lansarea noii versiuni a portalului IMMRomania.ro , care va aduce cu sine o serie de imbunatatiri incepand de la cele de ordin vizual pana la cele de ordin tehnic si functional.
In noua varianta a portalului oferim mediului de afaceri românesc un serviciu unic, de care sa poata beneficia atât Intreprinzatorii cu experienta, dar si cei care doresc sa initieze o afacere proprie.

Astfel, prin intermediul noii platforme, complexe In esenta, dar foarte usor de folosit de catre utilizatorii immormania.ro, ne propunem sa cream cea mai mare comunitate a oamenilor de afaceri, facilitând astfel schimbul de informatii si know-how Intre intreprinzatori si manageri.

Acum puteti sa oferiti mai multa vizibilitate companiei dvs.!

Este foarte simplu acum! Folosind serviciul microsite-uri oferit de portalul IMMRomania.ro va puteti face remarcat In mediul online mult mai repede.

IMMRomania.ro pune la dispozitia membrilor sai un mecanism de compunere a unei prezentari personalizate a companiei, a siglei si simbolurilor acesteia, cât si posibilitatea de a adauga oportunitati de afaceri, anunturi, galerie de imagini, etc.

Informatia este ca laptele, daca nu o folosesti se poate strica!

IMMRomania.ro va ofera acum posibilitatea sa fiti la curent cu ultimele noutati din mediul economic, social si politic. Si asta nu e tot! Modalitatea de prezentare a informatiilor este foarte “prietenoasa”, acestea putând fi citite cu mare usurinta. Accesati sectiunea “Noutati” si va veti convinge!

Noi stim ce e important pentru afacerea dvs.!

IMMRomania.ro va pune la dispozitie un instrument util dezvoltarii afacerii dvs. – un singur calendar In care puteti vizualiza cele mai importante evenimente pentru mediul de afaceri, dar si posibilitatile de finantare prin accesarea fondurilor structurale. Evident, dorim sa va tinem informati si asupra obligatiilor fiscale pentru compania dvs.

De asemenea, un alt instrument deosebit de util In activitatea oricarui Intreprinzator este comparatorul de credite. Acum puteti sa gasiti Intr-un singur loc informatiile financiare de care aveti nevoie pentru a putea lua cele mai bune decizii In cel mai scurt timp. Tot In cadrul portalului puteti sa vizualizati cursul valutar de la toate bancile existente In România, dar si ultimele cotatii bursiere.

O alta sectiune foarte importanta si usor de utilizat o reprezinta “Sondajele”. Acum puteti sa gasiti Intr-un singur loc toate sondajele realizate de portalul IMMRomania.ro, dar mai ales rezultatele Inregistrate, acestea aratând care sunt adevaratele probleme cu care se confrunta Intreprinzatorii.

Obligatiile membrilor PJIMM Bacau
Sa actioneze pentru realizarea obiectului de activitate al consiliului, in vederea indeplinirii scopurilor din statut.
Sa respecte statutul si hotararile organismelor de conducere
Sa respecte normele de etica profesionala si tinuta morala in relatiile cu ceilalti membrii PJIMM si cu parteneri de contracte.
Sa militeze pentru cresterea prestigiului PJIMM si al membrilor acestuia, in tara si in strainatate.
Sa participe la actiunile organizate de PJIMM.
Alatura-te ca membru PJIMM Bacau